Programozási fórum

Ebben a fórumban készülő játékokról vagy játéktervek közzétetele lehetséges.

Téma: Programozás

Saját webshopkeretrendszer

Hajnády Bence | 2017.10.13

Sziasztok!

A rovat amit sikerült kiválasztanom a cikhez talán kicsit túlzó kifejezés lenne, de ehhez áll a legközelebb az az eszköz amiről a véleményeteket szeretném kikérni.

Lehetőségem nyílt idén egy olyan webshopot megalkotni ami automatizáltan gyüjti össze a termékpalettájához tartozó konkurens árajánlatokat, majd ezekből az adatokból kikalkulálja a tulajdonosok elvárásai alapján hogy mi az a legalacsonyabb ár amivel az eddig legalacsonyabb ár és az elvárások közé kerülhet. Ez természetesen csak az árazás része, maga az adatbank xmlekből csv-kből érkezik be hozzánk mielőtt elemzésre kerülne, így telnek meg az adatbázisok végeredményben mostmár több mitn 50ezer termékkel.Rbből fakadóan adódnak a kérdéseim is, a jelenleg hasnzált renszerek rendszerint 10ezer termék magasságában feladják a harcot és inkább pihennek egyet. Az én motorom már kibír most 50ezer terméket vizsont már érezhetőek a kezdetleges túlterheltségei jelek. Ha időtök engedi kérlek nézzetek rá mit tud a site és szórjatok meg tanácsokkal mivel lehet még fejleszteni az adatok kezelésének sebességét, Természetesen ezekből a részletekből amiket megosztottam veletek nem számítok preciz válaszokra, épp elég ha irányba állítotok a többit valszeg megoldom ha tudtok tanácsot adni:)

Addig is hogy megtudjátok nézni miről beszélek, a weboldal címe https://arukhaza.com Ha megvennétek valamit ne állítsátok meg magatok:D.Köszönöm a véleményeket előre is!

hAbaJ

Új hozzászólás hozzáadása